v.8+1 - Vågen som förälder.

Hittade ett "föräldrahoroskop" på Babycenter. Man kan även titta hur barnen är enligt horoskopet. Lite småroligt. Såhär kommer jag alltså att vara som mamma, enligt stjärnorna.. ;)

Klicka här om du också vill veta!

Medlaren


Vågen försöker skapa ett harmoniskt och behagligt liv för sin familj. Skönhet och harmoni är viktigt i hemmet och du gör allt för att undvika konflikt och stridigheter. Tyvärr kan detta göra att du blir något av en dörrmatta ibland, särskilt om dina barn är mer dominanta personligheter eller om de lärt sig manipulera dig för att få som de vill.

Men du har bra koll på dina grundläggande värderingar. Detta hjälper dig sätta gränser när det behövs så att saker inte går överstyr i dina barns liv. Du kommer utan tvekan att ge dina barn en känsla för stil och smak, eftersom det är en sådan naturlig del av din personlighet.

Du är en chamerande värd eller värdinna och tycker om att ha gäster hemma. Dina barn kommer att lära sig mycket om hur man behandlar andra med takt och respekt från dig. Eventuellt får du vara medlare då syskonrivaliteten tar över. Du kanske inte egentligen trivs i den rollen om du avskyr konflikter, men eftersom du är så bra på det kan du vara väl placerad i den. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att lära dina barn att kompromissa och samarbeta – två av dina starkaste egenskaper.

Låt inte din obeslutsamhet göra dig inkonsekvent. Det är härligt att vara del av en nära och tillgiven familj, men du behöver också vara en människa de respekterar.

Kommentarer
Postat av: Alicia

Hej! Jag har själv tänkt att börja blogga här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2011-07-13 @ 00:10:45
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0